Hydraulikutbildningar på ITH

Yh utbildning hos ITH

På ITH bedrivs idag två stycken Hydraulikutbildningar; Hydraulsystemtekniker och Hydrauliktekniker. Båda utbildningsprogrammen ger kompetens som branschen efterfrågar. Läs mer under respektive utbildning, kontakta oss gärna om det uppstår funderingar!

 

Ta en titt på filmerna så får du veta mer om var hydraulik används, hur YH-utbildningen fungerar och vilka yrken som finns inom området!

 

Hydraulsystemtekniker
1,5 år (300 poäng)

Sök till Hydraulsystemtekniker och ta steget in i ett spännande framtidsyrke med oändliga möjligheter. Behovet av hydraulsystemtekniker är stort och 90 procent av våra elever får jobb direkt. Utbildningen är kostnadsfri och matchar näringslivets behov. Dessutom har du rätt till studiemedel och är garanterad bostad i Örnsköldsvik.

Hydraultekniker distans
1 år (200 poäng)

Många möjligheter och gott om jobb. Sök till Hydraultekniker och ta steget in i en spännande arbetsmarknad med goda utsikter. Behovet av hydraultekniker är stort och 90 procent av våra elever får jobb direkt. Utbildningen är kostnadsfri och skräddarsydd efter näringslivets behov av kompetens idag och i morgon.

Terminstart ht 2017

Distans, start 18 september

Platsförlagd, start 25 september

 

Vad vet Du om hydraulik?

En kort film som visar på användningsområden för hydraulik.

 

 

Informationsfilm om ITHs YH-utbildning

 

 

 

Yrken inom Hydraulik