Nyheter

ITH söker instruktör

Publicerad 2020-07-02
av Jon Sandström
Kategori:
Utbildning

Vi söker en person som finner det stimulerande att lära ut teknik. Lämplig bakgrund är erfarenhet av hydraulik, el, automation eller maskinteknik.

 

ITH bedriver utbildningsverksamhet inom Hydraulik, El, Automation, elektroniklödning och Mekanik. Vi har en medarbetare som går i pension behöver anställa instruktör inom företagsutbildning och distansutbildning. Utbildning sker både på plats i Örnsköldsvik och delvis ute hos kunder. Kursutbudet består av olika slags kursmoment som är utvecklade i moduler. Det finns inspelade föreläsningar för att underlätta för instruktören. Beroende på sökandes kompetens blir tjänsten mer inriktad på sköta distanselever eller företagsutbildning.  ITH och tjänsten präglas av ständigt lärande och vi räknar med omfattande inskolning. Andra arbetsuppgifter som kan bli aktuella är att stötta andra avdelningar med konsultation och provning. Tveka inte att söka tjänsten om du finner tjänsten intressant.

 

ITH är en stiftelse som Bosch Rexroth, BAE Systems Hägglunds, Mac Gregor, Nordhydraulic, Valmet, Örnsköldsviks kommun och Swedish Fluid Motion Association står bakom. Målet är att verka för högre kunskaper inom hydraulik genom utbildning samt kunskaps och utrustningskrävande konsultverksamhet.

 

Sista ansökningsdag 9 augusti

Skicka ansökan via epost till Jon Sandström, se kontaktinfo på hemsidan.