Nyheter

Gösta och Lotta förstärker ITH

Publicerad 2023-06-27
av Jon Sandström
Kategori:
Utbildning

Inför det nya läsåret har vi glädjen att presentera två nya medarbetare:
Utbildaren Gösta Wistemar och utbildningsledaren Lotta Jansson.


Gösta Wistemar har jobbat inom industrin och kommer närmat från Malgomajskolan i Wilhelmina, där han var utbildare inom el och automation.
– Gösta har varit väldigt omtyckt bland både studenter och kollegor. Vi är glada över att få in en så erfaren medarbetare i vårt team, säger ITH:s vd Jon Sandström.
På ITH kommer Gösta i första hand att ansvara för den platsförlagda utbildningen Hydraulsystemtekniker. Även de som går våra företagsutbildningar kan se fram emot att få träffa honom.

Vårt andra nyförvärv, Lotta Jansson, jobbade med försäljning inom resebranschen innan hon skolade om sig syokonsulent. Efter att ha arbetat med stöd och matchning av arbetslösa tar hon nu klivet in i ITH:s lokaler.
– Jag är jätteglad att vi utökar administrationen, säger utbildningsledaren Jenny Svensson. Lotta är van att jobba mot industrin och blir en stor tillgång för oss.
Lotta kommer fokusera på våra distansutbildningar och axlar även rollen som kontaktperson för våra företagsutbildningar.

Samtidigt avtackar vi Johan Domeij och Gustav Dahlberg, som valt att gå vidare till nya utmaningar. Vi tackar dem för deras tid på ITH och önskar dem lycka till i sina fortsatta karriärer.