Nyheter
- Alla -
- Alla -
Analys
Litteratur
Forskning
Konsult
Utbildning
Övrigt
Publicerat 2017-12-15

Under denna vecka har eleverna på YH-utbildningen Hydraulsystemtekniker presenterat sina projektarbeten de arbetat med under LIA:an samt opponerat på sin klasskamraters arbeten. Fyra av studenterna går direkt till arbete inom hydraulik och fler väntas det bli efter jul- och nyårshelgerna. 

 ...

Publicerat 2017-11-08

Vi lanserar nu vår webbshop! Vi har samlat ihop relevanta produkter på ett ställe och vår förhoppning är att du på ett enkelt sätt kan beställa litteratur inom hydraulikområdet och analyser. I förlängningen ska du även kunna beställa webbkurser och...

Publicerat 2017-11-08

Vi kan erbjuda företag att rekrytera och under en viss tid hyra ut traineekonsult. Denna tjänst passar för företag som har svårtillsatta tjänster där ITH går in och coachar och utbildar en person med rätt profil men som saknar erfarenhet. Utbildning görs på öppna kortkurser eller via ITH Web Academy. Det...

Publicerat 2017-11-08

Vi vill tacka SSG för förtroendet att ha konferensen i våra lokaler och tacka alla deltagare för att dagarna blev så lyckade. Vi fick verkligen testa våra lokaler för ändamålet och det gick över förväntan! Här bredvid ser du ett bildspel från dagarna. Merparten av bilderna har Caroline Amcoff på SSG tagit.

...

Publicerat 2017-10-17

Våra kurser anordnas inte bara i våra egna lokaler, vi åker ofta ut i landet för att möta kunden på hemorten eller åtminstone närområdet. Vi packar både föreläsningsmaterial men även våra mobila laborationsbänkar från Festo då det behövs. Priset är detsamma som om deltagaren hade åkt till oss. Just nu är...

Publicerat 2017-10-12

"Den 3 oktober 2017 hölls smörjteknikdagen i Göteborg. Det var en fullspäckad dag med många intressanta talare som berättade om vikten av riktig smörjning. Visste du att en genomsnittlig maskin har cirka 20 smörjpunkter att underhålla? Sköts inte smörjningen med rätt intervall, rätt mängd fett och rätt...

Publicerat 2017-10-10

Vi har mottagit den slutgiltiga rapporten från Myndigheten för yrkeshögskolan (MYh) och vi känner oss mycket stolta över deras samlade bedömning. Deras övergripande omdöme är att utbildningen håller en mycket hög kvalitet.

 

Utdrag ur rapporten:

 

"Utbildningen har en...

Publicerat 2017-10-06

HPF är en förening med leverantörer inom hydraulik och föreningen jobbar med statistik, standarder, mässor och utbildning. HPF är en av huvudmännen för ITH som är en stiftelse som verkar för ökat kunnande inom hydraulik.
På årets möte på Hooks herrgård i Jönköping diskuterades en översyn av...

Publicerat 2017-08-10

Ur Örnsköldsviks Allehanda 28 juli 2017

Publicerat 2017-07-31

Det finns fortfarande platser kvar för höstens utbildningar, såväl platsbunden som distans. Läs mer här

 

Några frågor? Kontakta oss, ring 0660-79850 eller besök oss på Sörbyvägen 1 (baksidan av Parkskolan). Välkommen med din ansökan!

 

 

...
Publicerat 2017-04-10

Det är hög tid att söka till någon av våra attraktiva YH-utbildningar! 

 

Hydraulsystemtekniker, i denna utbildning läser man om hela systemet dvs Hydraulik, El och Teknologi.
Man får lära sig helheten, allt från komponentr till  hela system och hur dom fungerar och styrs. Det...

Publicerat 2017-03-17

ITH institutet för Tillämpad Hydraulik och Industrigruppen bjuder in till en träff som vänder sig till personer som anställer eller är i eget behov av kunnande inom Automation och Styrsystem.
 
Detta är ett initiativ för att verka ett högre kunnande inom området.
 
Hur ser...

Prenumerera på ITH - Nyhetsflöde