Nyheter

Vi bjuder in till öppet hus den 15 september, anmäl här!

Varmt välkommen!

Ur Örnsköldsviks Allehanda 28 juli 2017

Det finns fortfarande platser kvar för höstens utbildningar, såväl platsbunden som distans. Läs mer här

 

Några frågor? Kontakta oss, ring 0660-79850 eller besök oss på Sörbyvägen 1 (baksidan av Parkskolan). Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

ICP

Ny ICP hos oss på ITH Analys

Det är hög tid att söka till någon av våra attraktiva YH-utbildningar! 

 

Hydraulsystemtekniker, i denna utbildning läser man om hela systemet dvs Hydraulik, El och Teknologi.
Man får lära sig helheten, allt från komponentr till  hela system och hur dom fungerar och styrs. Det blir därför en väldigt komplett utbildning. I den nya 300 poängs utbildningen har vi lagt till kurser som industrin frågat efter,  t ex montage, säkerhet och enegerigeffektivitet.

 

Hydraultekniker, i denna utbildning läser vi mest hydraulik och endast en liten elkurs och maskinsäkerhet. Utbildningen sker på distans med endast ett fåtal träffar i Örnsköldsvik. Lässchema och läsinstruktioner delas ut i början av terminen och bör följas av de studerande.

 

Dags att söka!

ITH institutet för Tillämpad Hydraulik och Industrigruppen bjuder in till en träff som vänder sig till personer som anställer eller är i eget behov av kunnande inom Automation och Styrsystem.
 
Detta är ett initiativ för att verka ett högre kunnande inom området.
 
Hur ser rekryteringssituation ut ?
Vilket rekryteringsbehov och behov av vidareutbildning finns på företagen idag och i framtiden.
 
Vad kan vi göra tillsammans ?
Vi diskuterar hur utbildning ser ut och behov av utveckling inom gymnasiet, yrkeshögskolan, universitetet och inom företagsutbildning.  ITH berättar om webbaserad distansutbildning och vilka möjligheter det ger. Finns det annat vi kan göra tillsammans ?

Nyhetsarkiv