WSH Systems Sundsvall

Du kan bli nästa hydraulikproffs hos WSH

Vill du ha ett omväxlande jobb med hela industrin som arbetsfält? Kanske finns din framtid hos WSH Systems i Sundsvall.
– Vi jobbar mot nästan alla branscher inom industrin, säger delägaren Jan-Olof Andersson.


WSH Systems drivs av Jan-Olof Andersson, Thomas Olofsson, Mats Johansson och Anders Schön. Kvartetten har mångårig erfarenhet från Bosch Rexroth och är idag en certifierad Excellence Rexroth Partner.
– Genom åren har vi skaffat oss stor erfarenhet av branschen, och WSH är också starka i flera industrisegment för rörmontage. Vi vet att vi gör montage som uppskattas mycket av våra kunder för den höga kvalitet som vi tillhandahåller, säger Jan-Olof.

Vill överträffa förväntningarna
Kvartettens uttalade mål lägger ribban högt: Att överträffa kundens förväntningar vid varje kontakt.
– Det kan jag stå för alla dar i veckan, säger Jan-Olof. Det ska vara så. När du ringer hit får du direkt prata med någon som tar hand om dig. Vi har kunder som i princip bara använder våra produkter och kompetenser eftersom de verkligen uppskattar det vi tillhandahåller. De säger att det inte är så många som klarar av att leverera det som vi på WSH gör. Vi är mycket stolta över deras positiva feedback.

Söker nästa generation hydralikproffs
För att fortsätta ligga i topp har WSH Systems valt att samarbeta med ITH.
– Industrin har stort behov av hydraulikkompetens, och vi fyra kommer ju inte jobba för evigt. Vi vill kompetenshöja oss genom ny personal och tror att ITH kan spela en viktig roll.
Om jag studerar hydraulik på ITH och gör min LIA hos er, vad kan jag få göra?
– Bland annat olika montagearbeten vid pappersbruk, vattenkraftverk och liknande. På sikt kan du förhoppningsvis också vara med när vi projekterar olika projekt.
Och när jag tar examen, varför borde jag söka jobb hos er?
– För mig är det mixen av olika uppdrag som gör vårt jobb så intressant. Det är väldigt omväxlande och ständigt utvecklande. Det är inte många dagar som man inte lär sig något nytt!
 

Rekommenderade utbildningar

Hydraulsystemtekniker 3 terminer i Örnsköldsvik, inriktningar:
- Montör
- Underhåll
- Konstruktör
 

Hydraultekniker 1,5 termin på distans, inriktningar:
- Underhåll
- Konstruktör

 

Om WSH Systems

Företaget bildades den 1/1 2019 i samarbete med WeSolve och Sundsvalls Mekaniska Verkstad, där WSH har sina lokaler. Idag levererar de både kunnande och komponenter till några av Sveriges största koncerner. Deras expertis sträcker sig från konstruktion och tekniklösningar till piping och idrifttagning.

Kontakta WSH:
060-789 50 00
j-o.andersson [at] wshs.se
Södra Förmansvägen 12, 863 41 Sundsvall
www.wshs.se