Yrkeshögskoleutbildningar på ITH

Hydraulikbranschen står inför spännande utmaningar med digitalisering, automation och energieffektiviering- det gäller att hänga med och vi på ITH vill ge dig de bästa förutsättningarna!

 

Våra utbildningar ger dig möjligheten att komma in i en spännande bransch med val till många yrkesinriktningar. Vi bedriver idag en längre Hydraulikutbildning på plats i Örnsköldsvik och en kortare utbildning på distans inom Hydraulik. Klicka på länkarna nedan för att läs mer om respektive utbildning.

Bli inspirerad!
Se på våra filmer
Vad vet du om hydraulik?

Film Hydraulsystemtekniker 
Film Hydraultekniker Distans

 

 

 

Hydraultekniker Distans/Örnsköldsvik (150 YH-poäng)
7,5 månader (150 poäng)

LÄS HYDRAULIK DÄR DU ÄR OCH CERTIFIERA DIG

 

Styr över din egen tid och studera hydraulik kostnadsfritt hos oss på distans. Ansökan till vår efterfrågade distansutbildning med fyra inriktningar. Utbildningen är på heltid och endast 1,5 termin. Du kan jobba samtidigt om du har god studieteknik eller erfarenhet av hydraulik.

 

Nu kan du även läsa denna på plats i Örnsköldsvik med möjlighet att läsa vidare till djupare Ingenjörsnivå i utbildningen Hydraulsystemtekniker

Hydraulsystemtekniker (315 YH-poäng)
1,5 år (315 poäng)

HYDRAULIKEN SKAPAR EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER FÖR JOBB!

 

Hydraulik är kraften som får våra grävskopor att lyfta, lyftkranar att bygga skyskrapor, redskapen att skörda våran mat och maskinerna i industrin att kunna göra sitt jobb. Utan hydraulik skulle vårt samhälle stanna av – det är som hjärtat i allt från vatten- och vindkraft till gruvdrift, skogsbruk, industri, sjöfart och jordbruk.

Eko-Hydraulik (50 YH-poäng) 50% studietakt

Denna utbildning är en Yh-kurs vilket passar dig som vill förnya din kompetens och utvecklas i en befintlig roll.

Kurser har flexibla upplägg för att det ska gå att kombinera arbete och studier.