Yrkeshögskoleutbildningar på ITH

Branschen står inför spännande utmaningar med digitalisering, automation och energieffektiviering- det gäller att hänga med och vi på ITH vill ge dig de bästa förutsättningarna. Vi bedriver idag en längre Hydraulikutbildning på plats i Örnsköldsvik och två kortare utbildningar på distans inom Hydraulik och Provning Maskinutveckling. Klicka på länkarna nedan för att läs mer om respektive utbildning.

Bli inspirerad!
Se på våra filmer
Vad vet du om hydraulik?

Film Hydraulsystemtekniker 
Film Hydraultekniker Distans

Film Provtekniker Maskinutveckling
Bilder från våra utbildningar

 

 

Mät- och Provningstekniker Distans (200p)
1 år

En mät- provningstekniker jobbar med provning, insamling och analys av mätdata samt utveckling. Denna utbildning ger en bred förståelse för mekatronik, elektronik, hydraulik, signalmätning, loggning samt numerisk analys av mätdata.

Hydraultekniker Distans (150 YH-poäng)
7,5 månader (150 poäng)

LÄS HYDRAULIK DÄR DU ÄR OCH CERTIFIERA DIG

 

Styr över din egen tid och studera hydraulik kostnadsfritt hos oss på distans. Ansökan är nu öppen till vår efterfrågade distansutbildning med fyra inriktningar. Utbildningen är på heltid och endast 1,5 termin. Du kan jobba samtidigt om du har god studieteknik eller erfarenhet av hydraulik.

Hydraulsystemtekniker (315 YH-poäng)
1,5 år (315 poäng)

NU FINNS MÖJLIGHETEN ATT LÄSA DEN INRIKTININGEN SOM INTRESSERAR DIG!

 

Är du intresserad av skapa, CAD, beräkna och utveckla samt har ett intresse av hydraulik ska du läsa till Konstruktör. Har du däremot intresset att underhålla, felsöka och tyda hydraulscheman ska du söka till Underhållsspecialist eller om du hellre mekar, lagar och monterar hydraulik så är inriktningen Mekaniker nått för dig.