Nyheter

Tips om Hydraulikdagarna i Linköping

Publicerad 2019-02-22
av Jon Sandström
Kategori:
Övrigt

Hydraulik under förändring

Svensk hydraulikindustri är i världsklass och Sverige är ett av de hydrauliktätaste länderna i världen. För att bibehålla och stärka den positionen krävs dock stora insatser och förnyelse för att möta framtidens utmaningar på ökande funktionalitet, prestanda och effektivitet samtidigt som miljöpåverkan ska minimeras. Detta kräver att hydrauliken förändras och utvecklas tillsammans med de samhällsförändringar vi möter. Delta på hydraulikdagarna och möt kollegor inom branschen för att diskutera hur vi tillsammans kan upprätthålla en stark position i Sverige och världen.

Hydraulikdagarna är en konferens med en lång tradition vid Linköpings universitet och genomfördes första gången redan 1977. 2017 arrangerade Linköpings universitet den internationella konferensen SICFP, i år 2019 är det dags för den nationella varianten Hydralikdagarna. Konferensen arrangeras på Campus Valla i Linköping.

Ni är välkomna att ge förslag på föredrag som ni vill hålla eller ge förslag på föredragshållare som passar in på konferensens tema ”Hydraulik under förändring”. Vid intresse kommer vi även att anordna en utställning i anslutning till konferensen där företag har möjlighet att visa upp sin senaste teknik. Kontakta någon i organisationskommittén eller använd den generella mejladressen hd [at] iei.liu.se så återkommer dom.

Välkomna till Linköpings universitet och Hydraulikdagarna den 4 - 5 Juni, 2019.