Branschnyheter
A Svenska
Internationella

Hydroscand SlangExpress ökar tillgängligheten genom snöskoter

Publicerat 2024-02-14
från Hydroscand
Hydroscand lanserar en snöskoter för att göra sin mobila slangservice SlangExpress än mer tillgänglig för sina kunder. Satsningen syftar till att säkerställa att Hydroscands högkvalitativa slangtjänster finns tillgängliga för kunderna oavsett var de befinner sig.

Hydroscand Special Hoses möter efterfrågan från industrin på rörsvetsning

Publicerat 2024-02-08
från Hydroscand
Hydroscand Special Hoses investerar i fixturutrustning för att möta ökad efterfrågan på rörsvetsning och komplexa rörsystem med olika vinklar och mått.

Hydroscand växer genom ytterligare förvärv i Storbritannien

Publicerat 2024-01-23
från Hydroscand
Hydroscand i Storbritannien har förvärvat företaget Yorkshire Hose & Fittings Limited. Förvärvet visar på Hydroscands tillväxtkraft och förmåga att bredda sin verksamhet. Yorkshire Hose & Fittings kommer att fungera som en bas för Hydroscands mobila slangservice att expandera till South Yorkshire.

Hydroscand Machine genomför åtgärder för att minska sin miljöpåverkan

Publicerat 2024-01-16
från Hydroscand
Hydroscand Machine har under de senaste två åren genomfört flera åtgärder för att minska sin miljöpåverkan. Däribland att övergå helt till LED-belysning och installera laddboxar för elbilar.

Hydroscand växer genom förvärv i Storbritannien

Publicerat 2024-01-09
från Hydroscand
Hydroscand Group växer! Hydroscand i Storbritannien förvärvar Leicester Hose & Hydraulics Limited. Det nya tillskottet visar på Hydroscands globala tillväxtkraft och förmåga att bredda sin verksamhet.

Hydroscand erbjuder mobil provtryckning av slangar direkt hos kunderna

Publicerat 2023-12-14
från Hydroscand
Hydroscand erbjuder mobila provtryckningstjänster för slangar på plats hos kunderna. De identifierar och åtgärdar felaktigheter direkt på plats och märker varje slang med ett unikt ID-nummer för snabb identifiering. Tjänsten minskar risken för olyckor och sparar tid och pengar.

Fler kunder kompletterar sina köp via Hydroscands e-handel

Publicerat 2023-12-08
från Hydroscand
Hydroscands e-handel växer. Hydroscand erbjuder sina kunder en smidig och tidsbesparande inköpsprocess via deras e-handel. Genom att erbjuda ett omfattande utbud av slangar, ledningskomponenter och kopplingar har Hydroscands e-handel blivit en pålitlig inköpsväg för deras kunder på ett enkelt och smidigt sätt. Idag omfattar Hydroscands e-handel ett sortiment på över 20 000 artiklar.

Hydroscand expanderar med ny butik i Strömsund

Publicerat 2023-11-28
från Hydroscand
Hydroscand expanderar! Fredag den 1 december öppnar Hydroscand AB sin nya butik i Strömsund, belägen på Torsgatan 5.

Hydroscand köper in eldrivna bussar för Shelf Refill

Publicerat 2023-11-23
från Hydroscand
Hydroscand köper in eldrivna bussar som del av sitt hållbarhetsarbete. Bussarna är av modellen Volkswagen ID. Buzz och används för tjänsten Hydroscand Shelf Refill i Göteborg och Örebro.

Effektiv och Hydroscand Automotive: Framgångsrik rekrytering och bemanning

Publicerat 2023-11-21
från Hydroscand
Effektiv har stärkt sitt samarbete med Hydroscand Automotive och tillsammans har de skapat en imponerande framgångssaga. Parterna inledde sitt samarbete sommaren 2022 med målet att bemanna upp produktionen med kompetenta montörer och implementera ett tydligt arbetssätt för att ge kunden stabilitet i personalstyrkan genom inhyrning av rätt kompetens. Samarbetet inkluderar även direktrekryteringar.

Sidor