Nyheter

Är du vår nya utbildare?

Publicerad 2024-04-04
av Jon Sandström
Kategori:
Utbildning

Har du ett stort teknikintresse och gillar att jobba med människor? Då kan du vara med och forma nästa generations branschkompetens! Just nu söker vi två utbildare inom teknik. Dels en heltidstjänst på plats i Örnsköldsvik, dels en resande utbildare med valfri ort som bas.

ITH är en stiftelse med målet att främja högre kunskaper inom hydraulik genom utbildning och konsultverksamhet. Nu vill vi utöka vårt engagerade utbildningsteam.
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande jobb och finner det stimulerande att lära ut teknik. Lämplig bakgrund är erfarenhet av el, hydraulik, underhåll, automation, maskinteknik eller någon teknikutbildning. Du behöver inte sitta på all detaljkunskap från start. Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse för ämnet och brinner för att lära ut.

De flesta av våra kurser finns inspelade och är väl förberedda, så det är enkelt att lära sig hålla dem. Ditt jobb, liksom hela vår verksamhet, präglas av ständigt lärande. Du kommer att arbeta inom både yrkeshögskoleutbildning och företagskurser, vilket ger dig varierade och stimulerande arbetsdagar.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt arbetslag!

Tjänst 1
Yrkesroll: Utbildare inom teknik.
Arbetsplats: Sörbyvägen 1 i Örnsköldsvik.
Omfattning: Heltid.
Varaktighet: Tillsvidare.
Läs mer här.

Tjänst 2
Yrkesroll: Resande utbildare inom teknik.
Arbetsplats: Sverige med valfri ort som bas.
Omfattning: Deltid, timanställning eller konsultbasis
Varaktighet: Tillsvidare.

Mejla din ansökan till jon.sandstrom [at] ith.se.