Nyheter

Köp en kurs och upplev Ö-vik på köpet!

Publicerad 2023-11-03
av Jon Sandström
Kategori:
Utbildning

Våra öppna kurser är ännu öppnare än många tror. Oavsett om du vill öka kunskapen hos dina nyanställda eller fördjupa någons specialkunskaper är det enkelt att boka väl valda kurser för varje enskild medarbetare.

Dessutom kan vi ordna vissa kurser på din ort om deltagarunderlaget gör det ekonomiskt gångbart. Varför inte dra ihop ett gäng kursdeltagare, kanske tillsammans med andra företag, och bjuda in oss?

Sist men inte minst finns det mycket att uppleva för den som gästar våra kursdagar i Örnsköldsvik. Vi på ITH ger gärna en rundtur och visar upp vårt nya renhetslabb med sitt avancerade spolskåp och ett köldrum där tester utförs i 46 minusgrader. Vi kan också hjälpa dig att ordna studiebesök hos lokala företag som Hydsupply, Macgregor, Bosch Rexroth, Hydraspecma, Domsjö Fabriker och BAE Systems.

Efter arbetstid finner du dig stående mitt i världsarvet Höga Kusten, dit turister vallfärdar från hela världen för att uppleva skärgården, skidspåren och vandringslederna, utforska Skallbergsgrottan och bestiga Skuleberget. Eller vad sägs om att besöka upplevelsebadet Paradiset, med Sveriges längsta vattenrutschbana, och dess spa-avdelning med Nordens största Kelo Sauna?

Ett par kursdagar i Ö-vik kan lätt förädlas till en teambuilding-upplevelse!