Nyheter

Personalförändringar

Publicerad 2020-10-16
av Sanna Krantz
Kategori:
Analys
Konsult
Övrigt

Vi hälsar Fredrik Borglund varmt välkommen till oss, Fredrik har en bakgrund som pilot, inom bredbandsutbyggnad och har utbildning som industrielektriker samt elkraftsingenjör. Uppvuxen på jordbruk är han allmänt kunnig inom maskiner och hydraulik. Fredrik stärker upp inom el, automation och inom hydraulikens reglerteknik. Vi har en kraftig ökning av studenter inom yrkeshögskoleutbildningar, webbutbildning och fjärrundervisning. Fredrik kommer fokusera på dessa områden men finns tillgänglig för konsultuppdrag också.

Viktoria Liv som varit driftsansvarig på ITH Analys slutar och ersätts nu av Jessica Wall. Viktoria har startat eget företag och kommer hyras in som resurs. Jessica kommer senast från en doktorandtjänst inom molekylärbiologi vid Umeå universitet. Jessica är kontaktperson för operativa frågor om själva oljeanalyserna. Johan Pettersson är verksamhetsansvarig och kontaktperson för mer komplexa frågor och uppdrag. Jon Sandström utför utredningar mer kopplat till bland annat hydraulsystem, filtrering och haveriutredningar.

 

Vi hälsar därmed även Jessica varmt välkommen till oss och tackar Viktoria för denna tid hos oss. Vi ser fram emot framtida samarbeten!