Nyheter

Teknisk renhet – vi har svaren du söker!

Publicerad 2024-02-13
av Jon Sandström
Kategori:
Konsult

En av de unika tjänster vi erbjuder är en helhetsöversyn av den tekniska renheten inom din produktion. Att anlita ITH Konsult är en billig investering med stora fördelar.

Så går vi till väga: Utöver analys av renhet i komponenter erbjuder vi utbildning i ämnet och en genomgång där vi kartlägger er produktion. Då tittar vi bland annat på produktionsflödet och på hur renheten ser ut genom hela produktionskedjan: era lokaler, er utrustning och era produkter.
– Vi har också en mätutrustning som mäter antalet partiklar i luften. De ger en bra bild av vad olika zoner i produktionen har för renhet, effektivitet i ventilation, säger Jon Sandström.

En lokal delas upp genom portar, olika ventilationsområden och övertryck. Mätningarna visar hur effektiv en zonindelning är, och det går att jämföra resultatet med standarden för renhetskontrollerade lokaler. I genomgången tittar vi även på slutprovningen och rådgör med er om hur produktens renhet kan kontrolleras, både i sina beståndsdelar och hopmonterad.

Vill du veta mer? Kontakta Jon!
0660-798 51, jsm [at] ith.se